U Zvorniku je 19.05.2017. godine održana edukacija Štampaj E-pošta
1_thumb.jpgU Zvorniku je 19.05.2017.godine održana prva edukacija za mentore iz porodične medicine. Mislim da bi bilo lijepo da se informacija o ovoj edukaciji stavi na naš sajt.
Edukacija za mentore iz porodične medicine održana je u hotel Novak u Zvorniku 19.05.2017.godine. Na edukaciji je bilo 20 učesnika, specijalista porodične medicine, iz domova zdravlja Zvornik, Bijeljina, Doboj, Han Pijesak... Predavači su bili prof.dr Maja Račić, doc.dr Kosana Stanetić, doc.dr Verica Petrović i dr Srebrenka Kusmuk.

Teme predavanja su bile: Plan i program specijalizacije, Uloga glavnog mentora i komentora za staž u porodičnoj medicini, Kompetencije i "Entrusable Professional Activities", Kako bilježiti napredak specijalizanta, Značenje i izrada specijalizantskih projekata, aktivno učešće na naučnim i stručnim skupovima, Wokkplace based assessment, Portfolio, Debrifing i OSCE stanice.
Učesnici su izrazili zadovoljstvo edukacijom,smatraju da je korisna za njih,  a na kraju edukaciju su dobili prigodne serifikate.

 


 
   
   

 

 
< Prethodno   Sledeće >
Udruzenje ljekara porodicne medicine RS