OBILJEŽEN SVJETSKI DAN ZDRAVLJA U REPUBLICI SRPSKOJ
 OBILJEŽEN SVJETSKI DAN ZDRAVLJA U REPUBLICI SRPSKOJ „MISLI NA SVOJE ZDRAVLJE I ZDRAVLJE SVOJE PORODICE”
 
1b.jpgMinistar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić sa saradnicima prisustvovao je danas simpozijumu povodom obilježavanja Svjetskog dana porodične medicine u organizaciji Udruženja doktora porodične medicine Republike Srpske, koji se održava u Andrićgradu u Višegradu.
Stručni simpozijum odvija se pod motom "Misli na svoje zdravlje i zdravlje svoje porodice", a osnovna tema je borba protiv pušenja.
„Koncept porodične medicine veoma značajan segment zdravstvenog sistema Republike Srpske koji dobro funkcioniše, ali ga u narednom periodu treba dodatno unapređivati.
Detaljnije...
 
UPUSTVO ZA SPONZORE OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA DOKTORA PORODIČNE MEDICINE ANDRIĆ GRAD 19.05.16
andricgrad-2.jpgŠtandovi (hotelski i kompanijski) sponzora konferencije će se formirati u periodu od 14 časova do 16 časova u Sali Andić Grada prema rasporedu;

1.Hemofarm
2.Berlin chemie
3.Dolfarm
4.Medicom
5.Crvena apoteka
6.Krka

 
Poziv novinarima
Udruženje doktora porodične medicine RS
Povodom prvog obilježavanja
Svjetskog dana porodične medicine  19.maja


wonca2.jpgUdruženje kao punopravna član svjetske asocijacije doktora porodične medicine „Wonca“ kao i u drugim zemljama svijeta (njih oko 140)  organizuje obilježavanje ovog dana  i to putem stručnog simpozijuma  pod geslom „Misli na svoje zdravlje i zdravlje svoje porodice“
Detaljnije...
 
Svjetski dan doktora porodične medicine

andricgrad.jpg Udruženje doktora porodične medicine RS  organizuje po šesti put  obilježavanje Svjetskog dana doktora porodične medicine. Pored promotivnih aktivnosti koji će se realizovati na trgu Andrić grada  19.05.16 program obilježavanja svjetskog dana obuhvata i stručna predavanja  koja će biti organizovana  19.05.2016 u periodu od 17 I 30 h do 19 i 30 h.

- Letter from the CEO to all WONCA Member Organizations

Ovde možete pogledati mogućnosti (pakete) za potencijalne sponzore.

 
ODRŽANA SJEDNICA SKUPŠTINE I PREDSEDNIŠTVA UDRUŽENJA
banjaluka.jpgU Banja Luci 26.03.16 održani satanci predsedništva a nakon toga i Skupštine Udruženja. Na sastancima su razmatrani izvještaj o radu za 2015 godinu i plan rada za 2016 godinu. Izvještaj o radu je u cjelosti usvojen kao i plan rada koji je predvidio obilježavanje Svjtskog dana porodične medicine 19 Maja u Višegradu te XI Konferencije u Tesliću 30 i 01.10.16. Takođe razmatrane su teme od vitalnog značaja kao što su generički način propisivanje lijekova, prijedlog kurikuluma specijalizacije, dat osvrt na novi pristup u kontinuiranoj edukaciji te razmatrana tema privatizacije PZZ i uvođeja trezorskog poslovanja. Diskutovalo se o prijedlozima za primarijate i zaključeno da se moraju pobliže definisati kriterijumi i da se mora podići stepen ozbiljnosti kod nominacije ljudi za ovu nagradu.
 
Radionica Udruženja dermatovenerologa Republike Srpske

Poštovane kolege,

Udruženje dermatovenerologa Republike Srpske će tokom 2016.g. održati više radionica u okviru KME za ljekare SPM i ljekare drugih specijalnosti, a na teritoriji cijele Republike Srpske.

Detaljnije...
 
EDUKACIJA IZ DERMATOSKOPIJE ZA DOKTORE PORODI NE MEDICINE
foca.jpgMedicinski fakultetet Foča, katedra porodične medicene u saradnji sa Udruženjem doktora porodične medicine RS-a i Udruženjem dermatovenerologa RS, organizovao je u Foči radionicu iz dermoskopije 05.02.2016. Predavači su bili dr Dragana Starović i dr Alma Kovačević - Tucek, a radionici je prisustvovalo 34-ero specijalista i specijalizanata porodične medicini.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 41 - 60 of 255
Udruzenje ljekara porodicne medicine RS