Poštovani,

U povodu Svjetskog dana doktora porodične medicine, u ime Fonda zdravstvenog osiguranja RS i u svoje ime, svim ljekarima porodične medicine upućujem najiskrenije čestitke.Svima vama, koji ste temelj cjelokupnog zdravstvenog sistema Srpske, želim da u ime Fonda i naših osiguranika izrazim zahvalnost za predano i nesebično zalaganje u vašem svakodnevnom radu.
Hvala vam što i u najtežim okolnostima, poput  perioda elementarnih nepogoda i drugim izazovnim periodima sa kojima smo se suočavali i suočavamo, ne odustajete i dalje odgovorno radite svoj posao u interesu naših pacijenata.

Ovom prilikom izražavamo i svoju podršku aktivnostima koje organizuje Udruženje ljekara porodične medicine RS, kojima ste u proteklom periodu značajno doprinijeli unapređenju oblasti porodične medicine i jačanju svijesti o značaju vaše profesije.

Cijeneći vaš trud i odgovoran posao koji radite, pozivamo vas da i dalje budete naši partneri u građenju što kvalitetnije porodične medicine i što boljeg zdravstvenog sistema Republike Srpske.

Želimo vam mnogo uspjeha, kako u radu današnjeg skupa, tako i u daljem radu Udruženja i svih ljekara porodične medicine.


S poštovanjem,           
V.d.   D I R E K T O R
Dejan Kusturić