EDUKACIJA BAZICNE DERMOSKOPIJE U DOBUJU

 060716.jpgU Doboju u hotelu „INTEGRA“ održana je 11.6.2016 g. bazična edukacija iz Dermoskopije za doktore porodične medicine iz dobojske podružnice. Bila su 2 ljekara iz Šamca, 2 iz Modriče i 6 iz Doboja.

Edukacija je dogovorena u saradnji Udruženja Dermatovenerologa RS i Udruženja doktora Porodične medicine RS. Ovom prilikom se zahvaljujemo i medžmentu Dz Doboj i direktoru dr Radoslavu Nikoliću koji su snosili troškove naše edukacije doktora iz našeg Dz.

Edukaciju iz Dermoskopije su provodile dr Dragana Starović predsjednica Udruženja Dermatovenerologa RS i dr Alma Tucak.

Detaljnije...
 
Održan sastanak katedri u Foči

foca.jpgPovodom obilježavanja Svjetskog dana doktora porodične medicine na Medicinskom fakultetu u Foči, katedra za porodičnu medicine sa prof. dr Majom Račić na čelu je 18.5.2016. god. upriličila akademski skup pod nazivom „Porodična medicina danas“.

Na skupu su govorili domaći i strani stručnjaci, specijalisti porodične medicine koji se dugo bave ovom praksom, a većina ih istovremeno i predaje na fakultetima. Njihova gledišta o stanju porodične medicine kod nas, o radu u praksi, te poređenja naše sa drugim zemaljama, kao i zaključci i preporuke za dalje djelanje, za prisutne specijaliste i specijalizante porodične medicine bili su i te kako zanimljivi.

Detaljnije...
 
11. dani porodične medicine Republike Srpske sa međunarodnim učešćem " Izazovi za budućnost

11-dani.jpg

 

Poštovani koleginice i kolege,

Obavještavamo Vas da će se od 30.09.16- do 01.10.16 u Tesliću održati Konferencija "
11. dani porodične medicine Republike Srpske sa međunarodnim učešćem " Izazovi za budućnost» . Teme konferencije su:
1. Menadžment rijetkih oboljenja
2. Hronična bubrežna insuficijencija-novine u pristupu
3. Sve relevantne teme za porodičnu medicinu

Detaljnije...
 
OBILJEŽEN SVJETSKI DAN ZDRAVLJA U REPUBLICI SRPSKOJ
 OBILJEŽEN SVJETSKI DAN ZDRAVLJA U REPUBLICI SRPSKOJ „MISLI NA SVOJE ZDRAVLJE I ZDRAVLJE SVOJE PORODICE”
 
1b.jpgMinistar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić sa saradnicima prisustvovao je danas simpozijumu povodom obilježavanja Svjetskog dana porodične medicine u organizaciji Udruženja doktora porodične medicine Republike Srpske, koji se održava u Andrićgradu u Višegradu.
Stručni simpozijum odvija se pod motom "Misli na svoje zdravlje i zdravlje svoje porodice", a osnovna tema je borba protiv pušenja.
„Koncept porodične medicine veoma značajan segment zdravstvenog sistema Republike Srpske koji dobro funkcioniše, ali ga u narednom periodu treba dodatno unapređivati.
Detaljnije...
 
UPUSTVO ZA SPONZORE OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA DOKTORA PORODIČNE MEDICINE ANDRIĆ GRAD 19.05.16
andricgrad-2.jpgŠtandovi (hotelski i kompanijski) sponzora konferencije će se formirati u periodu od 14 časova do 16 časova u Sali Andić Grada prema rasporedu;

1.Hemofarm
2.Berlin chemie
3.Dolfarm
4.Medicom
5.Crvena apoteka
6.Krka

 
Poziv novinarima
Udruženje doktora porodične medicine RS
Povodom prvog obilježavanja
Svjetskog dana porodične medicine  19.maja


wonca2.jpgUdruženje kao punopravna član svjetske asocijacije doktora porodične medicine „Wonca“ kao i u drugim zemljama svijeta (njih oko 140)  organizuje obilježavanje ovog dana  i to putem stručnog simpozijuma  pod geslom „Misli na svoje zdravlje i zdravlje svoje porodice“
Detaljnije...
 
Svjetski dan doktora porodične medicine

andricgrad.jpg Udruženje doktora porodične medicine RS  organizuje po šesti put  obilježavanje Svjetskog dana doktora porodične medicine. Pored promotivnih aktivnosti koji će se realizovati na trgu Andrić grada  19.05.16 program obilježavanja svjetskog dana obuhvata i stručna predavanja  koja će biti organizovana  19.05.2016 u periodu od 17 I 30 h do 19 i 30 h.

- Letter from the CEO to all WONCA Member Organizations

Ovde možete pogledati mogućnosti (pakete) za potencijalne sponzore.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 20 of 219
Udruzenje ljekara porodicne medicine RS