Svjetski dan doktora porodične medicine

andricgrad.jpg Udruženje doktora porodične medicine RS  organizuje po šesti put  obilježavanje Svjetskog dana doktora porodične medicine. Pored promotivnih aktivnosti koji će se realizovati na trgu Andrić grada  19.05.16 program obilježavanja svjetskog dana obuhvata i stručna predavanja  koja će biti organizovana  19.05.2016 u periodu od 17 I 30 h do 19 i 30 h.

- Letter from the CEO to all WONCA Member Organizations

Ovde možete pogledati mogućnosti (pakete) za potencijalne sponzore.

 
ODRŽANA SJEDNICA SKUPŠTINE I PREDSEDNIŠTVA UDRUŽENJA
banjaluka.jpgU Banja Luci 26.03.16 održani satanci predsedništva a nakon toga i Skupštine Udruženja. Na sastancima su razmatrani izvještaj o radu za 2015 godinu i plan rada za 2016 godinu. Izvještaj o radu je u cjelosti usvojen kao i plan rada koji je predvidio obilježavanje Svjtskog dana porodične medicine 19 Maja u Višegradu te XI Konferencije u Tesliću 30 i 01.10.16. Takođe razmatrane su teme od vitalnog značaja kao što su generički način propisivanje lijekova, prijedlog kurikuluma specijalizacije, dat osvrt na novi pristup u kontinuiranoj edukaciji te razmatrana tema privatizacije PZZ i uvođeja trezorskog poslovanja. Diskutovalo se o prijedlozima za primarijate i zaključeno da se moraju pobliže definisati kriterijumi i da se mora podići stepen ozbiljnosti kod nominacije ljudi za ovu nagradu.
 
Radionica Udruženja dermatovenerologa Republike Srpske

Poštovane kolege,

Udruženje dermatovenerologa Republike Srpske će tokom 2016.g. održati više radionica u okviru KME za ljekare SPM i ljekare drugih specijalnosti, a na teritoriji cijele Republike Srpske.

Detaljnije...
 
EDUKACIJA IZ DERMATOSKOPIJE ZA DOKTORE PORODI NE MEDICINE
foca.jpgMedicinski fakultetet Foča, katedra porodične medicene u saradnji sa Udruženjem doktora porodične medicine RS-a i Udruženjem dermatovenerologa RS, organizovao je u Foči radionicu iz dermoskopije 05.02.2016. Predavači su bili dr Dragana Starović i dr Alma Kovačević - Tucek, a radionici je prisustvovalo 34-ero specijalista i specijalizanata porodične medicini.
Detaljnije...
 
UPUSTVO ZA SPONZORE KONFERENCIJA X DANI PORODIČNE MEDICINE

UPUSTVO ZA SPONZORE KONFERENCIJA X DANI PORODIČNE MEDICINE RS SA MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM «ZDRAVLJE ZA SVE GENERACIJE »

Štandovi (hotelski i kompanijski) sponzora konferencije će se formirati u periodu od 12 časova do 16 časova prema sljedećem rasporedu:

1. Generalni sponzor Hemofarm: pozicija 1 ispred sale Dunav-3 stola
2. Zlatni sponzori:Novo Nordisk i srebrni Sanofi:pozicija 2 i pozicija 3 ispod LCD ova u foajeu hotela ispred ulaza u salu Usora i VIP salon po dva stola
3. Bronzani sponzor Berlin Chemie:pozicija 4 -ispred sale Usora jedan veći i jedan manji sto-bočno

Detaljnije...
 
Održan sastanak sa predstavnicima Udruženja doktora porodine medicine RS
slika-210915-b.jpg Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić sastao se danas, u svom kabinetu, sa predstavicima Udruženja doktora porodične medicine Republike Srpske sa kojim je razgovarao o aktuelnoj problematici u domenu primarne zdravstvene zaštite.
Detaljnije...
 
ODRŽAN SASTANAK SA MINISTROM ZDRAVLJA

«SASTANAK SA MINISTROM ZDRAVLJA »

U Banja Luci 17.09.15 u prostorijama Ministarstva zdravlja RS-a na incijativu Udruženja doktora porodične medicine održan sastanak sa resornim ministrom dr Draganom Bogdanićem.
Delegaciju Udruženja je predvodio dr sci.dr med Draško Kuprešak a u njoj su učestvovali predsednik podružnice Bijeljina dr Igor Novaković, predsednik podružnice Doboj prim dr Atijas Danijel, predsednik podružnice Zvornik dr Goran Birčaković te predsednica podružnice Gradiška prim dr Radojka Perić. Na sastanku se razgovaralo o ključnim pitanjima za primarnu zdravstvenu zaštitu.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 20 of 210
Udruzenje ljekara porodicne medicine RS